Verbindingsroutes ZO Azië

Soms heb je gewoon eens meer tijd dan anders en wil je er wat langer op uit. Hoe heerlijk is dat!  Het is dan mogelijk om mijn routes door Laos, Cambodja en Vietnam aan elkaar te rijgen met een hoofdroute of een verbindingsroute. Twee hoofdroutes en zo twee landen met elkaar verbinden of misschien zelfs drie hoofdroutes en zo drie landen met elkaar verbinden. Of een hoofdroute net een beetje verlengen met een weekje.  Het kan!

De verbindingsroute bevat alleen de gedetailleerde etappe-beschrijvingen en de bijbehorende gpx tracks met poi’s. Het ABC is immers bij de hoofdroute ingevoegd.

Fietsen in Cambodja

Peper & Zout, van Phnom Penh naar Kampot

Deze 4-daagse route sluit aan bij de hoofdroute Tempels & Tapioca, fietsen langs de mooiste tempels van Cambodja en verbindt die route met Koffie & Kokosnoten, fietsen door de Mekongdelta van Vietnam. Zo heb je een mooi aansluitende route van Bangkok naar HCMC (Saigon).

De route voert je in 2 dagen van Phnom Penh naar de kust via Kep tot Kampot met een overnachting in een bijzondere homestay. Daarnaast bevat de route een mooie fietstour door de omgeving van Kampot, langs de grotten en het ‘secret lake’ en de fietsrit naar de berg Phnom Bokor. Trek er een week voor uit met ook weer de terugtocht naar Phnom Penh.

Het is uiteraard ook mogelijk een van de hoofdroutes te verlengen met deze Peper & Zout route.

In combinatie met de hoofdroute Tempels & Tapioca of Koffie & Kokosnoten kost dit gidsje €24,95 *
In combinatie met deze beide hoofdroutes kost dit gidsje slecht €10 *

Bestel dit gidsje tegelijk met de hoofdroute!

*Inclusief verzending

Fietsen in Cambodja

Aantal etappes: 4

Totaal KM: 321km

Aantal pagina’s: 21